به روز رسانی محتوا یک استراتژی قدرتمند برای بازخوانی و مانند تازه کردن وبسایت خود شما است. بروزرسانی محتوای قدیمی در سایت شما می تواند به طور قابل توجهی تلاش های سئوی شما را افزایش دهد.

در این راهنما، چگونگی به‌روزرسانی و بهینه‌سازی وبلاگ‌های قدیمی را برای استفاده از پتانسیل کامل دستاوردهای سئو بررسی می‌کنم.

چرا محتوا را بازنشر یا بروزرسانی کنیم؟

بازنشر محتوا، که به عنوان تازه سازی یا بروزرسانی محتوا یا بازیافت محتوا نیز شناخته می شود، به چند دلیل قانع کننده، یک استراتژی ضروری در بازاریابی محتوا و سئو است:

بهبود ارتباط

با گذشت زمان، اطلاعات و آمار موجود در محتوای موجود شما ممکن است قدیمی شود. انتشار مجدد به شما این امکان را می‌دهد که محتوا را به‌روزرسانی کنید و اطمینان داشته باشید مخاطبان قدیمی شما نیز برای بروزترین محتوا همچنان در اختیار شما هستند. مانند مغازه داری که مرتبا جنس های جدید وارد مغازه میکند و جنس های قدیمی را به روز رسانی و یا جایگزین قبلی می‌کند.

بهینه سازی برای سئو و بهبود رتبه بندی

با انتشار مجدد و بروزرسانی محتوای قدیمی، می توانید کلمات کلیدی جدید را ترکیب کنید، عناصر مختلف سئوی درون صفحه را بهینه کنید و سئوی کلی محتوا را بهبود بخشید و شانس آن را برای رتبه بندی بالاتر در نتایج جستجو افزایش دهید.

علاوه بر این، موتورهای جستجو هنگام رتبه بندی محتوا، عملکرد تاریخی یک وب سایت را در نظر می گیرند.

فرض کنید محتوای قدیمی شما دارای سابقه تعامل است و به طور مداوم به روز شده است. در این صورت، می‌تواند رتبه های بالاتر و مثبتی داشته باشد و رتبه‌بندی پست‌های جدیدتر و قدیمی‌تر شما را به طور یکسان بهبود بخشد.

جذب مخاطبان جدید

انتشار مجدد به محتوای موجود شما فرصتی دوباره برای دستیابی به مخاطبان گسترده‌تری می‌دهد. این می تواند خوانندگان جدیدی را جذب کند که ممکن است نیاز داشته باشند به انتشار اصلی برسند و دامنه و تعامل شما را افزایش دهد.

افزایش تجربه کاربری

هنگامی که بروزرسانی محتوای قدیمی را انجام و آن را بهبود می بخشید، تجربه بهتری برای مخاطبان خود فراهم می کنید. کاربران از اطلاعات دقیق و ارزشمند لذت می‌برند. و انتشار مجدد نشان دهنده تعهد شما به ارائه محتوای با کیفیت است.

کرال پیشرفته

خزنده های موتورهای جستجو برای کشف و فهرست بندی محتوای جدید در وب می خزند. هنگامی که یک پست وبلاگ را مجدداً منتشر می کنید یا بروز رسانی محتوای قدیمی را انجام می‌دهید. موتورهای جستجو احتمالاً برای ارزیابی تغییرات از وب سایت شما بازدید می کنند.

این افزایش فرکانس خزیدن می‌تواند منجر به فهرست‌بندی سریع‌تر محتوای تازه‌شده شما شود و آن را زودتر در دسترس جستجوگران قرار دهد.

به حداکثر رساندن بازگشت سرمایه

ایجاد محتوای باکیفیت زمان بر و منابع فشرده است. استفاده مجدد و انتشار مجدد محتوای موجود به شما این امکان را می دهد که با افزایش طول عمر و ارزش دارایی های محتوای خود، بازده سرمایه خود را به حداکثر برسانید.

اعتبار برند

بروز رسانی و انتشار مجدد محتوا در حوزه یا صنعت شما می تواند اعتبار برند و ارتباط موضوعی را ایجاد کند. این نشان می دهد که کسب و کار شما به روز می ماند و ایده های قدیمی را بروز میکنید و برای مخاطبان قدیمی نیز احترام ویژه این قاپل هستید.

بروز رسانی محتوای قدیمی

بهبود محتوا

همانطور که کتابخانه محتوای شما رشد می کند، برخی از قطعات قدیمی ممکن است دیگر با برند یا اهداف فعلی شما هماهنگ نباشند. انتشار مجدد فرصتی برای به روز رسانی، بهبود یا تجمیع محتوا فراهم می کند و از پیام و تصویر برند منسجم اطمینان می دهد.

جلوگیری از قدیمی بودن محتوا

از آنجایی که اطلاعات منسوخ می‌شوند، می‌توانند «تخریب محتوا» را تجربه کنند. این زمانی اتفاق می‌افتد که دقت و ارتباط محتوا کاهش یابد و منجر به کاهش دید جستجو و تعامل کاربر شود.

انتشار مجدد دقیق و به روز نگه داشتن مطالب شما به جلوگیری از پوسیدگی محتوا کمک می کند.

نحوه بروزرسانی محتوای قدیمی برای سئو

در اینجا مراحل بازنشر و به روز رسانی محتوا برای سئو آمده است:

پست های وبلاگ با عملکرد ضعیف را پیدا کنید

یافتن پست های وبلاگ با عملکرد ضعیف یکی از جنبه های حیاتی بهینه سازی محتوا در بازاریابی دیجیتال است. این شامل شناسایی مقالات وبلاگ در وب سایت شما است که پتانسیل عملکرد خود را در مورد ترافیک، رتبه بندی یا تبدیل برآورده نمی کنند.

تجزیه و تحلیل و معیارهای عملکرد وب سایت خود را برای شناسایی پست های وبلاگی که از این معیارها فاصله دارند، تجزیه و تحلیل کنید. ابزارهایی مانند کنسول جستجوی گوگل می توانند به شما در شناسایی محتوای ضعیف در وب سایت خود کمک کنند.

وارد Search Console شوید و روی قسمت Search Results کلیک کنید.

نحوه بروز رسانی محتوای قدیمی برای سئو

حالا روی دکمه تاریخ کلیک کنید و 6 ماه گذشته را با دوره قبل مقایسه کنید.

صفحاتی که از نظر کلیک و نمایش کاهش یافته اند را یادداشت کنید. اینها صفحاتی در وب سایت شما هستند که نیاز به بروز رسانی محتوا دارند.

می توانید با بررسی دستی محتوای پست های شناسایی شده با عملکرد ضعیف شروع کنید. عواملی مانند ارتباط، دقت، خوانایی و کیفیت کلی بر عملکرد محتوا تأثیر می گذارد.

با شناسایی موضوعات یا زمینه هایی که وبلاگ شما به اندازه کافی پوشش نداده است، دریابید که آیا محتوا نیازهای خریداران هدف شما را برآورده می کند یا خیر. پرداختن به شکاف های محتوا می تواند خوانندگان بیشتری را به آن موضوعات علاقه مند کند.

همچنین، بررسی کنید که آیا مشکلات فنی بر این پست ها تأثیر می گذارد یا خیر. زمان بارگذاری کند صفحه، لینک های شکسته یا مشکلات پاسخگویی تلفن همراه می تواند بر عملکرد تأثیر بگذارد.

نکته: هر چارچوب زمانی را برای تحلیل خود انتخاب کنید. می‌توانید داده‌های ماه، سه ماهه، سال یا هر دوره‌ای را که با اهداف شما همسو است مقایسه کنید.

بیشتر بخوانید : راهنمای مدیریت پروژه سئو

اهداف خود را برای بروزرسانی محتوای قدیمی تعیین کنید

بعد از اینکه فهرستی از صفحاتی را که نیاز به به روز رسانی دارند تهیه کردید، قدم بعدی این است که چند لحظه وقت بگذارید و مشخص کنید که چه اهدافی برای به بروز رسانی محتوای قدیمی وجود دارد.

آیا آن را به‌روزرسانی می‌کنید تا جدیدترین اطلاعات را وارد مقاله می‌کنید، سئو را بهبود بخشد، بازخورد کاربران را نشان دهد یا کیفیت را افزایش دهد؟

سپس محتوای موجود را به طور کامل بررسی کنید. به آمارهای قدیمی، لینک های خراب و …. توجه داشته باشید.

بله، قبل از اینکه بروز رسانی محتوای قدیمی را شروع کنید، باید یک برنامه عملیاتی با لیستی از مواردی که باید قبل از ایجاد یک تغییر ویرایش یا اضافه کنید، ایجاد کنید.

عنوان را به روز کنید

بروز رسانی عنوان محتوای قدیمی شما بخش مهمی از به روز رسانی محتوا است.

اطمینان حاصل کنید که عنوان جدید به طور دقیق محتوای تازه شده را منعکس می کند. باید با نکات کلیدی و اطلاعات ارائه شده در مقاله مطابقت داشته باشد.

با قرار دادن کلمات کلیدی مهم در ابتدای کار سئو را بهینه کنید. به عنوان مثال، برای مقاله ما در مورد پیوندهای شکسته، کلمه کلیدی هدف “لینک های شکسته چیست” را به ابتدای عنوان اضافه کردیم.

حال به طور خاص این کار نمیتواند باعث بهبود رتبه شما شود.اما افزودن کلمه کلیدی هدف نزدیک به ابتدای تگ عنوان یک صفحه، یکی دیگر از بهترین روش های SEO است.

توضیحات متا را به روز کنید

بروزرسانی توضیحات متا باعث افزایش دید محتوای شما در نتایج جستجو می شود. علاوه بر این، می تواند کاربران را به کلیک بر روی وب سایت شما ترغیب کند.

یک متا توضیح مختصر و واضح را هدف قرار دهید. که ماهیت محتوا را در چند جمله بیان می کند. شما باید توضیحات متای خود را در چند کلمه توصیف کنید پس سعی کنید بیش از حد طولانی نباشد.

تصاویر جدید را اضافه کنید

افزودن تصاویر جدید به محتوای شما می تواند جذابیت بصری، تعامل و کیفیت کلی آن را افزایش دهد.

تصاویری با وضوح بالا را انتخاب کنید که واضح و از نظر بصری جذاب باشند. از استفاده از تصاویر با کیفیت پایین یا پیکسلی که می توانند کیفیت محتوا را کاهش دهند، خودداری کنید.

از انواع مختلف تصویر، از جمله عکس‌ها، تصاویر، اینفوگرافیک‌ها، نمودارها، متناسب با محتوا استفاده کنید.

فراموش نکنید که متن جایگزین توصیفی یا همان alt را برای دسترسی و سئو به هر تصویر اضافه کنید. متن جایگزین باید به طور دقیق محتوا و هدف تصویر را توصیف کند.

بروزرسانی آمار قدیمی

یک دلیل بزرگ برای به روز رسانی و تجدید محتوای موجود، جایگزینی آمار، حقایق و ارقام قدیمی با جدیدترین و دقیق ترین داده ها است. اطمینان حاصل کنید که همه اطلاعات به‌روز و مرتبط هستند، تا خوانندگان بتوانند به آخرین یافته‌ها دسترسی داشته باشند.

این تضمین می کند که محتوای شما مرتبط باقی می ماند و تعهد شما را به ارائه اطلاعات دقیق به مخاطبان نشان می دهد. انجام این کار وضعیت محتوای شما را به عنوان یک منبع ارزشمند در حوزه یا صنعت شما حفظ می کند.

اطلاعات اضافی را وارد محتوای قدیمی کنید.

با گنجاندن هوشمندانه اطلاعات اضافی در محتوای به روز شده خود، می توانید ارزش آموزشی، اعتبار و جذابیت آن را برای مخاطبان خود افزایش دهید.

نکات کلیدی یا موضوعات فرعی را در محتوای خود انتخاب کنید و آنها را با اطلاعات عمیق تر، مثال ها یا مطالعات موردی گسترش دهید.

هر سوال یا نگرانی خوانندگان را در بخش نظرات یا از طریق بازخورد از طریق تیکت‌های پشتیبانی مشتری، بررسی محصول و غیره مطرح می کنند. در نظر بگیرید.

وبلاگ را بازنشر کنید

هنگامی که محتوای خود را به روز کردید، وقت آن است که وبلاگ حاوی اطلاعات جدید را مجدداً منتشر کنید.

در ابتدا یا انتهای وبلاگ، یادداشت کوتاهی درج کنید تا به خوانندگان اطلاع دهید که مطالب به روز شده و به نفع آنها بازنشر شده است.

اکثر سیستم‌های مدیریت محتوا به طور پیش‌فرض این ویژگی را دارند.

وبلاگ بروز شده را از طریق وب سایت، رسانه های اجتماعی، خبرنامه های ایمیل و سایر کانال های بازاریابی به گونه ای تبلیغ کنید که گویی یک محتوای جدید است.

ردیابی تغییرات در عملکرد

مهم است که بعد از بروزرسانی محتوای قدیمی خود مراقب عملکرد آن باشید. این به شما امکان می دهد اثربخشی استراتژی های ارتقای محتوای خود را بسنجید و بر اساس داده ها تصمیمات آگاهانه بگیرید.

قبل از اینکه محتوا را بازخوانی کنید، معیارهای پایه را برای هر KPI انتخابی ثبت کنید. این یک نقطه مقایسه برای اندازه گیری پیشرفت ها فراهم می کند.

تغییرات در ترافیک وب سایت مربوط به محتوای تازه شده را پیگیری کنید. به تعداد بازدید از صفحه، بازدیدکنندگان منحصر به فرد و ترافیک کلی سایت در گوگل آنالیتیکس توجه کنید زیرا این به شما تصویر بسیار دقیقی از تأثیر تغییرات شما بر معیارهای کلیدی می دهد.

به user engagement metrics مانند مدت زمان ماندن بازدیدکنندگان در صفحه، bounce rate ، میزان حرکت آنها و تعداد اشتراک‌گذاری‌ها یا نظرات اجتماعی نگاهی دقیق بیندازید.

پس از به‌روزرسانی، معیارهای پس از بروزسازی را با معیارهای پایه‌ای که قبلاً ثبت کرده‌اید مقایسه کنید. این همان جایی است که شما باید جنبه‌هایی را که به‌روزرسانی کرده‌اید را نیز مستند کنید تا بتوانید فرآیند را برای همه به‌روزرسانی‌های محتوای سئو در آینده تکرار کنید.

با ردیابی دقیق تغییرات در عملکرد محتوا، می توانید تصمیمات آگاهانه بگیرید، استراتژی محتوای خود را اصلاح کنید و اطمینان حاصل کنید که محتوای به روز شده شما اهداف خود را برآورده می کند و به طور موثر به مخاطبان خود خدمت می کند.

بیشتر بخوانید : نحوه ایجاد نقشه راه سئو

آیا هنگام بروزرسانی محتوای قدیمی باید URL را تغییر دهید؟

در بیشتر موارد، تغییر URL هنگام انتشار مجدد محتوا توصیه نمی شود، به خصوص اگر موتورهای جستجو قبلاً محتوا را ایندکس کرده باشند و بک لینک ایجاد کرده باشند.

در اینجا برخی از ملاحظات برای تغییر URL هنگام انتشار مجدد محتوا وجود دارد:

چه زمانی باید همان URL را حفظ کرد:

  • به‌روزرسانی‌های محتوا: اگر به‌روزرسانی‌ها، بازبینی‌ها یا بهبودهای جزئی در محتوای موجود انجام می‌دهید اما موضوع اصلی ثابت باقی می‌ماند، به طور کلی بهتر است همان URL را حفظ کنید.
  • بک لینک ها: اگر محتوا از وب سایت های دیگر بک لینک گرفته باشد، تغییر URL می تواند منجر به شکسته شدن بک لینک شود. بک لینک های شکسته می توانند به تلاش های سئوی شما آسیب بزنند و تجربه کاربری را برای بازدیدکنندگانی که روی آن لینک ها کلیک می کنند مختل کنند.

چه زمانی باید به تغییر URL فکر کرد:

  • بازنگری اساسی محتوا: اگر تغییرات اساسی در محتوا ایجاد کنید تا جایی که به یک مقاله جدیدتبدیل شود، ممکن است از یک URL جدید استفاده کنید. با این حال، در چنین مواردی، باید ریدایرکت‌های مناسب (مثلاً 301 تغییر مسیر) را از URL قدیمی به آدرس جدید تنظیم کنید تا ارزش ویژه لینک حفظ شود.
  • بهبود ساختار URL: اگر URL موجود دارای قالب قدیمی یا ساختار ضعیفی است و شما در حال اصلاح ساختار URL وب سایت خود برای اهداف سئو هستید، می توانید URL را تغییر دهید. باز هم، از تغییر مسیرهای مناسب برای حفظ ارزش سئو استفاده کنید.
  • اجتناب از محتوای تکراری: اگر قصد دارید چندین نسخه از محتوای مشابه داشته باشید و از مشکلات محتوای تکراری جلوگیری کنید، ممکن است از برچسب‌های متعارف استفاده کنید یا برای متمایز کردن محتوا، URL را تغییر دهید.
  • تغییر نام تجاری یا تغییر ساختار: اگر وب سایت شما در حال تغییر نام تجاری یا بازسازی قابل توجهی است، ممکن است تغییر URL ها برای هماهنگی با برند یا ساختار جدید ضروری باشد. در چنین مواردی، اطمینان حاصل کنید که تغییر مسیرهای مناسب وجود دارد.

دسته بندی شده در: